Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 38 резултата
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Development of Lactic Acid Bacteria in Bread Dough Enriched with Zinc and Selenium
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova; Nadya Ninova-Nicolova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis on the Crumb Firming of Wheat Bread During Storage
(2019)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Доклад
Effect of Storage Time on Deformation Characteristics and Water Activity of Wheat Bread with Beer Yeast
(2018)
Rosen Chochkov; Stefan Iovchev

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
A Study on the Effect of Mineral Substances and Lactic Acid Starter Cultures on the Properties of Bread of Wheat Flour Type 500
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Shelf Life of Zinc- and Selenium-Enriched Wheat Bread
(2016)
Dana Stefanova; Denka Zlateva; Rosen Chochkov

Чети онлайн

CDR 164
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Enhancing the Nutritional Value of Bread Through Fortification with Zinc and Selenium
(2016)
Denka Zlateva; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване влиянието на добавени овесени трици върху свойствата на тестените полуфабрикати [Study of the Effects of Added Oat Bran on Dough Properties]
[Електронен ресурс] (2014)
Денка Златева; Н. Поптолева

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Influence of the Type of Wheat Flour on the Deformation Properties of the Bread Crumb
(2019)
Denka Zlateva

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Rosehip Flour on the Properties of Wheat Dough and Bread
(2022)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Hydrocolloids on Properties of Dough and Quality of Gluten-free Bread Enriched with Whey Protein Concentrate
(2019)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
A Study of the Impact of Lyophilized Lactic Acid Starter Cultures on the Acidity of Dough and Bread
(2015)
Denka Zlateva; Dana Stefanova
ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на влиянието на закваска от мезофилни млечнокисели бактерии върху свойствата на тестени полуфабрикати от пшенично брашно тип 500
= A study on the effect of starter culture composed of mesophilic lactic acid bacteria on the properties of bread dough from wheat flour type 500 (2014)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Стоковедната наука - традиции и актуалност
Сборник с доклади от тринадесета научна конференция с международно участие : Посветена на 70 год. от създаването на катедра "Стокознание" и специалност "Стокознание", Варна, 18 - 19 окт. 2018 (2018)
Събка Пашова

Чети онлайн

CDR 164
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium, September 12th-16th 2016, Varna, Bulgaria
Proceedings Scientific Works (2016)
Andrzej Chochol

Чети онлайн

B 78008
Каталог "Книги" | Монография
Влияние на типа на брашното върху качеството на пшеничния хляб
[Монография] (2011)
Денка Златева

Чети онлайн

ПВ 875
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Студия
Изследване на промените в съдържанието на свободни аминокиселини при производството на пшеничен хляб
(2009)
Гроздан Караджов; Денка Златева

Чети онлайн

ПВ 1123