Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 22 резултата

Разширено търсене

Автор да съдържа Дана Стефанова
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Improvement of Fatty Acid Profile in Breads Supplemented with Chestnut, Pumpkin, and Rosehip Flours
(2023)
Petya Ivanova; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
(2023)
Petya Ivanova; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Rosehip Flour on the Properties of Wheat Dough and Bread
(2022)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Possibilities to Increase the Calcium Content of Wheat Bread
(2022)
Dana Stefanova; Denka Zlateva
У 1626
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Монография
Повишаване на качеството и биологичната ценност на хляба чрез използване на аквакултури
[Монография] (2021)
Денка Златева; Росен Чочков; Дана Стефанова
B 77672
У 1626
Каталог "Книги" | Монография
Повишаване на качеството и биологичната ценност на хляба чрез използване на аквакултури
[Монография] (2021)
Денка Златева; Росен Чочков; Дана Стефанова
B 77672
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study of the Magnesium Content in Gluten-Free Types of Flour
(2021)
Dana Stefanova; Denka Zlateva
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Influence of Spirulina Platensis on the content of iron and zinc in wheat bread
(2019)
Denka Zlateva; Mimi Petrova; Dana Stefanova
B 76863
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване съдържанието на желязо в безглутенови брашна = Study on Iron Content in Gluten-Free Types of Flour
(2018)
Денка Златева; Дана Стефанова

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Development of Lactic Acid Bacteria in Bread Dough Enriched with Zinc and Selenium
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova; Nadya Ninova-Nicolova

Чети онлайн

B 76277
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Качество на хляб, обогатен с минерални вещества
(2017)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Shelf Life of Zinc- and Selenium-Enriched Wheat Bread
(2016)
Dana Stefanova; Denka Zlateva; Rosen Chochkov

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
A Study of the Impact of Lyophilized Lactic Acid Starter Cultures on the Acidity of Dough and Bread
(2015)
Denka Zlateva; Dana Stefanova
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване съдържанието на цинк и селен в безглутенови брашна = Investigation of zinc and selenium content of gluten-free flours
(2015)
Дана Стефанова; Денка Златева; Ангел Илиев