Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 113 резултата
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Influence of the Type of Wheat Flour on the Deformation Properties of the Bread Crumb
(2019)
Denka Zlateva

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
A Study on the Effect of Mineral Substances and Lactic Acid Starter Cultures on the Properties of Bread of Wheat Flour Type 500
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
(2023)
Petya Ivanova; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis on the Crumb Firming of Wheat Bread During Storage
(2019)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Influence of Spirulina Platensis on the content of iron and zinc in wheat bread
(2019)
Denka Zlateva; Mimi Petrova; Dana Stefanova
B 76863
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Доклад
Effect of Storage Time on Deformation Characteristics and Water Activity of Wheat Bread with Beer Yeast
(2018)
Rosen Chochkov; Stefan Iovchev

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване съдържанието на желязо в безглутенови брашна = Study on Iron Content in Gluten-Free Types of Flour
(2018)
Денка Златева; Дана Стефанова

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Mineral Content of Wheat Bread Enriched with Chestnut and Rosehip Flour
(2024)
Denka Zlateva; et al.
ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Shelf Life of Zinc- and Selenium-Enriched Wheat Bread
(2016)
Dana Stefanova; Denka Zlateva; Rosen Chochkov

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Pumpkin Seed Flour, Chestnut Flour, and Rosehip Flour on Wheat Bread Staling Rate
(2024)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Dietary Fiber Content of Wheat Bread Enriched with Non-Traditional Types of Flour
(2023)
Dana Stefanova; Denka Zlateva
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Rosehip Flour on the Properties of Wheat Dough and Bread
(2022)
Rosen Chochkov; et al.
ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на влиянието на закваска от мезофилни млечнокисели бактерии върху свойствата на тестени полуфабрикати от пшенично брашно тип 500
= A study on the effect of starter culture composed of mesophilic lactic acid bacteria on the properties of bread dough from wheat flour type 500 (2014)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Pitaya Waste - Some Recent Valorization Aspects: a Mini Review
(2023)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

B 77672
B 77672