Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 124 резултата

Разширено търсене

Автор да съдържа Денка Златева
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Монография
Влияние на брашна от нетрадиционни суровини върху качеството и биологичната ценност на хляба
[Монография] (2024)
Денка Златева
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Mineral Content of Wheat Bread Enriched with Chestnut and Rosehip Flour
(2024)
Denka Zlateva; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Pumpkin Seed Flour, Chestnut Flour, and Rosehip Flour on Wheat Bread Staling Rate
(2024)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Improvement of Fatty Acid Profile in Breads Supplemented with Chestnut, Pumpkin, and Rosehip Flours
(2023)
Petya Ivanova; et al.
EK 13
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Стокознание - традиции и перспективи
XIV научна конференция с международ. участие, посветена на 75 год. от създаването на кат. и спец. Стокознание, 20 октомври 2023 Варна : Сборник с доклади : [Електронен ресурс] (2023)
Денка Златева
ПВ 2017
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Студия
Primary Elements of the Publicized Organizational Culture of Higher Education Institutions in Bulgaria
[Студия] (2023)
Ilian Minkov; Denka Zlateva
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
(2023)
Petya Ivanova; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Rosehip Flour on the Properties of Wheat Dough and Bread
(2022)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Possibilities to Increase the Calcium Content of Wheat Bread
(2022)
Dana Stefanova; Denka Zlateva
ПВ 875
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Студия
Опубличена организационна култура на висшите училища в България - значимост и проявления
(2022)
Илиан Минков; Денка Златева
У 1626
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Монография
Повишаване на качеството и биологичната ценност на хляба чрез използване на аквакултури
[Монография] (2021)
Денка Златева; Росен Чочков; Дана Стефанова
B 77672
У 1626
Каталог "Книги" | Монография
Повишаване на качеството и биологичната ценност на хляба чрез използване на аквакултури
[Монография] (2021)
Денка Златева; Росен Чочков; Дана Стефанова
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelpalgae on the Content of Thiamine and Riboflavin in Wheat Bread
(2021)
Rosen Chochkov; Denka Zlateva; Dimitar Stefanov
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study of the Magnesium Content in Gluten-Free Types of Flour
(2021)
Dana Stefanova; Denka Zlateva
У 1599
Каталог "Книги" | Монография
Съвременни подходи за управление на безопасността на храните
[Монография] (2020)
Антоанета Желязкова-Стоянова

Чети онлайн