Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 852 резултата
ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на влиянието на закваска от мезофилни млечнокисели бактерии върху свойствата на тестени полуфабрикати от пшенично брашно тип 500
= A study on the effect of starter culture composed of mesophilic lactic acid bacteria on the properties of bread dough from wheat flour type 500 (2014)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване влиянието на добавени овесени трици върху свойствата на тестените полуфабрикати [Study of the Effects of Added Oat Bran on Dough Properties]
[Електронен ресурс] (2014)
Денка Златева; Н. Поптолева

Чети онлайн

БДС ISO 2144
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Стандарт
Хартия, картон и влакнести полуфабрикати
Определяне на остатък (пепел) след накаляване при 900 градуса C ( идентичен на ISO 2144:1997) (2000)
БДС ISO 9197-2
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Стандарт
Влакнести полуфабрикати, хартия и картон
Определяне на хлоридите, разтворими във вода : Ч. 2.: Метод за продукти с висока честота : К 69 (1998)
ПС 240
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Ацетоин и диацетил в тестени полуфабрикати и в хляба
(1992)
Пенка Братованова
БДС EN 602
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Стандарт
Алуминий и алуминиеви сплави
Деформирани продукти. Хим. състав на полуфабрикати за използване в контакт с хранителни продукти (1996)
B 75165
Каталог "Книги" | Книга
Справочник по хранително-вкусова промишленост
Физични характеристики на суровини полуфабрикати и хранителни продукти : Кн. 1 (1989)
Кънчо Коларов; Тодорка Гарчева; Георги Попов
B 78008
Каталог "Книги" | Монография
Влияние на типа на брашното върху качеството на пшеничния хляб
[Монография] (2011)
Денка Златева

Чети онлайн