Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 230 резултата
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Determination of Nutritional and Mineral Composition of Wasted Peels From Garlic, Onion and Potato
(2021)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

ПВ 2443
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study of the Mineral Composition of Broccoli and Brussels Sprouts Food Waste
(2019)
Vanya Zhivkova Ivanova; Denka Zlateva

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Analysis of Nutritional and Mineral Composition of Wasted Peels from Apple and Pear
(2020)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Evaluation of Nutritional and Mineral Composition of Apricot, Peach and Nectarine Wasted Peels
(2020)
Vanya Zhivkova Ivanova
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Determination of Nutritional and Mineral Composition of Carrot and Pepper Wastes
(2020)
Vanya Zhivkova Ivanova
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Evaluation of Nutritional and Mineral Content of Wasted Peels from Melon, Watermelon, Aubergine and Squash
(2021)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Evaluation of Nutrient and Mineral Content in Tomato and Cucumber Wastes
(2020)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Characterization of Nutritional and Mineral Content of Plum and Cherry Waste
(2020)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
A Study on the Effect of Mineral Substances and Lactic Acid Starter Cultures on the Properties of Bread of Wheat Flour Type 500
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova

Чети онлайн

B 77672
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Качество на пресни плодове и зеленчуци = Quality of Fresh Fruits and Vegetables
(2021)
Събка Пашова

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Application of Plant Waxes in Edible Coatings
(2023)
Sabka Pashova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
(2023)
Petya Ivanova; et al.

Чети онлайн

ПCDR 50
Каталог "Периодични издания" | Списание (електронно)
Българска наука
(2023)

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
From Tourism Geography Perspective Salda Lake (Turkey) and Near Surrounding
(2022)
Erol Kapluhan; et al.

Чети онлайн

ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Contemporary Aspects of Goods` Safety
(2021)
Sabka Pashova

Чети онлайн