Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 20 резултата

Разширено търсене

Класификационен индекс да съдържа 640.432
У 1694
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Ресторантьорство
Учебно помагало [за студентите от ИУ - Варна] (2024)
Христина Филипова
У 1566
Каталог "Книги" | Учебник
Ресторантьорство
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2019)
Таня Дъбева Филипова; Георгина Луканова

Чети онлайн

B 76619
Каталог "Книги" | Книга
Design and Equipment for Restaurants and Foodservice
A Management View (2017)
Kornelia Marshall
У 1357
Каталог "Книги"
Ресторан
Русско-болгарский тематический словарь. Русско-болгарский разговорник. Болгарско-русский словарь : [Пособие за студентите на ИУ - Варна] (2013)
Мимоза Тодорова Игнатова

Чети онлайн

У 1264
Каталог "Книги" | Учебник
Ресторантьорство
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2011)
Таня Дъбева; Георгина Луканова

Чети онлайн

B 72602
Каталог "Книги" | Книга
Ресторанный маркетинг
Учебник для вузов (2010)
С. Хмырова
B 73546
Каталог "Книги" | Книга
Ресторантьорство
[Учебник за ВУЗ] (2010)
Димчо Тодоров
C 6748
Каталог "Книги" | Книга
Кетърингът
Организиране и управление (2009)
Джордж Ердош
У 1690
Каталог "Книги" | Учебно пособие
English for Restaurant Services
Учебно помагало по английски език за специалност "Мениджмънт на хотели и ресторанти" в Колеж по туризъм, ИУ - Варна (2024)
Наталия Станчева; Светла Недева
B 71046
Каталог "Книги" | Книга
Управление и развитие на ресторанта
(2007)
Милена Велкова
У 1103
Каталог "Книги"
Банкети, приеми, кетъринг
Технология на обслужване : [Учебник за студентите на Колежа по туризъм] (2007)
Атанаска Кръстева; Петко Петков

Чети онлайн

B 69716
Каталог "Книги" | Монография
Коктейл-бар
Алкохолни и безалкохолни коктейли : [Моногр.] : [За студентите от Колежа по туризъм - Варна] (2004)
Атанаска Кръстева
B 66391
Каталог "Книги" | Книга
Организация при обслужване на банкети и приеми
(2000)
Атанаска Кръстева; Петко Петков

Чети онлайн

B 66475
Каталог "Книги" | Книга
Ресторанный бизнес
Как открыть и успешно управлять рестораном (1999)
Кристофер Эгертон-Томас
B 66389
Каталог "Книги" | Книга
Технология и организация на ресторантьорството
(1995)
Георги Цоников

Чети онлайн

B 64286
Каталог "Книги" | Книга
The Restaurant
From Concept to Operation (1993)
Donald Lundberg; John Walker
B 71280
Каталог "Книги" | Книга
Gestion de produccion de alojamientos y restauracion
(1992)
Javier Cerra; et al.
B 62762
Каталог "Книги" | Книга
How to Open Your Own Restaurant
A Guide for Entrepreneurs (1991)
Richard Ware
B 62648
Каталог "Книги" | Книга
Gaststaetten - und Hotelkueche
Planung u. Leitung : Warme Kueche : Kalte Kueche : Leistungsangebot u. Sonderaufgaben : Rezepte (1990)
Federfubrung Pilz; Bend Bosler; u. a.
У 141
Каталог "Книги" | Учебник
Икономика, организация и планиране на общественото хранене
[Учебник] (1981)
Христо Хаджиниколов; Пейо Пеев

Чети онлайн