Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 154 резултата
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Mineral Content of Wheat Bread Enriched with Chestnut and Rosehip Flour
(2024)
Denka Zlateva; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Influence of the Type of Wheat Flour on the Deformation Properties of the Bread Crumb
(2019)
Denka Zlateva

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване съдържанието на желязо в безглутенови брашна = Study on Iron Content in Gluten-Free Types of Flour
(2018)
Денка Златева; Дана Стефанова

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Pumpkin Seed Flour, Chestnut Flour, and Rosehip Flour on Wheat Bread Staling Rate
(2024)
Rosen Chochkov; et al.
ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
A Study on the Effect of Mineral Substances and Lactic Acid Starter Cultures on the Properties of Bread of Wheat Flour Type 500
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
(2023)
Petya Ivanova; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Dietary Fiber Content of Wheat Bread Enriched with Non-Traditional Types of Flour
(2023)
Dana Stefanova; Denka Zlateva
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Phosphorus Content of Gluten-Free Types of Flour
(2022)
Denka Zlateva; Dana Stefanova
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Rosehip Flour on the Properties of Wheat Dough and Bread
(2022)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study of the Magnesium Content in Gluten-Free Types of Flour
(2021)
Dana Stefanova; Denka Zlateva
ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на влиянието на закваска от мезофилни млечнокисели бактерии върху свойствата на тестени полуфабрикати от пшенично брашно тип 500
= A study on the effect of starter culture composed of mesophilic lactic acid bacteria on the properties of bread dough from wheat flour type 500 (2014)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Pitaya Waste - Some Recent Valorization Aspects: a Mini Review
(2023)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Some Current Utilization Aspects of Rambutan Waste: a Brief Overview
(2023)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Improvement of Fatty Acid Profile in Breads Supplemented with Chestnut, Pumpkin, and Rosehip Flours
(2023)
Petya Ivanova; et al.
ПCDR 50
Каталог "Периодични издания" | Списание (електронно)
Българска наука
(2023)

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
SPACE-RL Innovation Transfer Model “Science - Business”
(2023)
Artem Artyukhov; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Some Current Options оf Papaya Waste Management: аn Overview
(2023)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн