Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 73 резултата
ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на влиянието на закваска от мезофилни млечнокисели бактерии върху свойствата на тестени полуфабрикати от пшенично брашно тип 500
= A study on the effect of starter culture composed of mesophilic lactic acid bacteria on the properties of bread dough from wheat flour type 500 (2014)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

ПС 1063
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Антимикробната активност на млечнокисели бактерии
(2014)
Йорданка Карталска
ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Производство на хляб с добавка на млечнокисели закваски
(2004)
Пенка Братованова; Калин Жейнов

Чети онлайн

ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Възможност за въвеждане на български млечнокисели закваски при производство на пшеничния хляб на агрегати за интензивно замесване
[A Possibility of Introduction of Bulgarian Lactic Acid Leavens in the Production of Wheat Bread In Intensive Kneading Machines] (1989)
Пенка Братованова; Мария Желязкова

Чети онлайн

У 1449
Каталог "Книги" | Учебник
Микробиология на стоките
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2015)
Мария Желязкова; Денка Златева

Чети онлайн

B 77672
B 77672
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Приложение на ядивни филми и покрития в хлебопроизводството
(2021)
Радослав Радев; Росен Чочков

Чети онлайн

У 1592
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание
[Учебник за студентите от Колежа по туризъм при ИУ - Варна] (2020)
Събка Пашова; Петя Атанасова

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Статия
Effect of ripening temperature on the fermentation process in Kashkaval cheese
(2020)
Atanaska Markova; Galin Ivanov
CDR 223
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание
[Учебник за студентите от Колежа по туризъм при ИУ - Варна : Електронен ресурс] (2019)
Събка Пашова; Петя Атанасова

Чети онлайн

У 1553
Каталог "Книги"
Стокознание на храните от животински произход
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2018)
Денка Златева

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Development of Lactic Acid Bacteria in Bread Dough Enriched with Zinc and Selenium
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova; Nadya Ninova-Nicolova

Чети онлайн

У 1457
Каталог "Книги"
Стокознание
Ръководство за лабораторни упражнения [за студентите от ИУ - Варна] (2015)
Денка Златева

Чети онлайн

У 1422
Каталог "Книги"
Технологии в хранителната индустрия
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Вълкан Станев; Калин Жейнов

Чети онлайн

У 1434
Каталог "Книги" | Учебник
Индустриални технологии и технологични стратегии
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Вълкан Станев; Пламен Павлов

Чети онлайн

У 1407
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Денка Златева; Теменуга Стойкова

Чети онлайн