Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 128 резултата
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Influence of the Type of Wheat Flour on the Deformation Properties of the Bread Crumb
(2019)
Denka Zlateva

Чети онлайн

B 77375
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Реферат
Influence of Kelp Algae on Wheat Bred Staling
[Summary] (2019)
Mimi Petrova
CDR 164
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Enhancing the Nutritional Value of Bread Through Fortification with Zinc and Selenium
(2016)
Denka Zlateva; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Rosehip Flour on the Properties of Wheat Dough and Bread
(2022)
Rosen Chochkov; et al.
B 75154
Каталог "Книги" | Книга
Impact of Policy Measures on Wheat-to-bread Supply Chain During the global Commodity Price Peaks
The Case of Serbia (2014)
Ivan Djuric
ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на влиянието на закваска от мезофилни млечнокисели бактерии върху свойствата на тестени полуфабрикати от пшенично брашно тип 500
= A study on the effect of starter culture composed of mesophilic lactic acid bacteria on the properties of bread dough from wheat flour type 500 (2014)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

B 77672
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Приложение на ядивни филми и покрития в хлебопроизводството
(2021)
Радослав Радев; Росен Чочков

Чети онлайн

B 77137
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Качество, контрол и експертиза на стоките
Сборник с доклади от Кръгла маса с международно участие (2019)

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Стоковедната наука - традиции и актуалност
Сборник с доклади от тринадесета научна конференция с международно участие : Посветена на 70 год. от създаването на катедра "Стокознание" и специалност "Стокознание", Варна, 18 - 19 окт. 2018 (2018)
Събка Пашова

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване съдържанието на желязо в безглутенови брашна = Study on Iron Content in Gluten-Free Types of Flour
(2018)
Денка Златева; Дана Стефанова

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
70 Years of Commodity Science Department and Programme
(2018)
Temenuga Stoykova

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Приложение на протеинови филми и покрития в хранителните технологии = Application of Protein Films and Coatings in Food Technology
(2018)
Георги Димитров; Радослав Радев

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Перспективи за приложение на биоразградими материали = Perspectives for Application of Biodegradable Materials
(2018)
Ваня Живкова Иванова; Събка Пашова

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Протекторни свойства на слънцезащитни продукти = Protective Properties of Sunscreen Products
(2018)
Ваня Живкова Иванова; Юлиан Василев; Събка Пашова

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Биометанизация на плодови и зеленчукови отпадъци = Biomethanization of Friut and Vegetable Waste
(2018)
Ваня Живкова Иванова

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Безопасност на мононатриевия глутамат = Safety of Monosodium Glutamate
(2018)
Радослав Радев; Ваня Живкова Иванова

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Professor Tsani Kalyandzhiev - Founder of Scientific Commodity Science in Bulgaria
(2018)
Sabka Pashova

Чети онлайн

B 76863