Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 223 резултата
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelpalgae on the Content of Thiamine and Riboflavin in Wheat Bread
(2021)
Rosen Chochkov; Denka Zlateva; Dimitar Stefanov
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване влиянието на добавени овесени трици върху качеството на хляба [Study of the Effects of Added Oat Bran on Bread Quality]
[Електронен ресурс] (2014)
Денка Златева

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp on the Antioxidant Activity of Wheat Bread
(2020)
Denka Zlateva; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Algae on the Content of Thiamine and Riboflavin in Wheat Bread
(2020)
Rosen Chochkov; Denka Zlateva; Dana Stefanova
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Hydrocolloids on Properties of Dough and Quality of Gluten-free Bread Enriched with Whey Protein Concentrate
(2019)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Effect of the Addition of Oat Bran on the Sensory Properties of Wheat Bread
(2015)
Denka Zlateva; Nelly Poptoleva
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
A Study of the Impact of Lyophilized Lactic Acid Starter Cultures on the Acidity of Dough and Bread
(2015)
Denka Zlateva; Dana Stefanova
B 75154
Каталог "Книги" | Книга
Impact of Policy Measures on Wheat-to-bread Supply Chain During the global Commodity Price Peaks
The Case of Serbia (2014)
Ivan Djuric
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Sensory Quality of Bread Prepared With Leavens of Lactic Acid Bacteria and Added Amino Acids
(2008)
Denka Zlateva; Grozdan Karadzhov
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Списание
Formation of Diacetyl and Acetoin in Per-ferment and Bread Prepared with Leaven of Lactoacidic Streptococci and Lactobacilli
(1992)
Penka Bratovanova; Пенка Братованова
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Influence of Bulgarian Lactic Acid Leaven on the Formation of Aroma Compounds in Pre-ferment and in Bread Prepared by Intensive Kneading
(1988)
Пенка Братованова
ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на влиянието на закваска от мезофилни млечнокисели бактерии върху свойствата на тестени полуфабрикати от пшенично брашно тип 500
= A study on the effect of starter culture composed of mesophilic lactic acid bacteria on the properties of bread dough from wheat flour type 500 (2014)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Възможност за въвеждане на български млечнокисели закваски при производство на пшеничния хляб на агрегати за интензивно замесване
[A Possibility of Introduction of Bulgarian Lactic Acid Leavens in the Production of Wheat Bread In Intensive Kneading Machines] (1989)
Пенка Братованова; Мария Желязкова

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Improvement of Fatty Acid Profile in Breads Supplemented with Chestnut, Pumpkin, and Rosehip Flours
(2023)
Petya Ivanova; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Some Current Utilization Aspects of Rambutan Waste: a Brief Overview
(2023)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Application of Plant Waxes in Edible Coatings
(2023)
Sabka Pashova

Чети онлайн

B 77672
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Приложение на ядивни филми и покрития в хлебопроизводството
(2021)
Радослав Радев; Росен Чочков

Чети онлайн

ПВ 2363
Каталог "Периодични издания" | Статистическо изд.
Key figures on the European food chain
(2021)

Чети онлайн