Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 42 резултата

Разширено търсене

Автор да съдържа Denka Zlateva
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Mineral Content of Wheat Bread Enriched with Chestnut and Rosehip Flour
(2024)
Denka Zlateva; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Pumpkin Seed Flour, Chestnut Flour, and Rosehip Flour on Wheat Bread Staling Rate
(2024)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Improvement of Fatty Acid Profile in Breads Supplemented with Chestnut, Pumpkin, and Rosehip Flours
(2023)
Petya Ivanova; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
(2023)
Petya Ivanova; et al.
ПВ 2017
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Студия
Primary Elements of the Publicized Organizational Culture of Higher Education Institutions in Bulgaria
[Студия] (2023)
Ilian Minkov; Denka Zlateva
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Dietary Fiber Content of Wheat Bread Enriched with Non-Traditional Types of Flour
(2023)
Dana Stefanova; Denka Zlateva
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Rosehip Flour on the Properties of Wheat Dough and Bread
(2022)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Phosphorus Content of Gluten-Free Types of Flour
(2022)
Denka Zlateva; Dana Stefanova
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Possibilities to Increase the Calcium Content of Wheat Bread
(2022)
Dana Stefanova; Denka Zlateva
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelpalgae on the Content of Thiamine and Riboflavin in Wheat Bread
(2021)
Rosen Chochkov; Denka Zlateva; Dimitar Stefanov
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study of the Magnesium Content in Gluten-Free Types of Flour
(2021)
Dana Stefanova; Denka Zlateva
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Generation Z’s Attitude to Eco Food as Determination Factor in Setting up Eco Restaurants
(2020)
Maciej Debski; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Generation Z’s Ecological Awareness and Entrepreneurship Attitudes
(2020)
Denka Zlateva; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp on the Antioxidant Activity of Wheat Bread
(2020)
Denka Zlateva; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Algae on the Content of Thiamine and Riboflavin in Wheat Bread
(2020)
Rosen Chochkov; Denka Zlateva; Dana Stefanova
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Analysis of Wine Tourism Development: Tendencies and Perspectives in Varna Region
(2019)
Maria Veleva; Denka Zlateva

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Influence of Spirulina Platensis on the content of iron and zinc in wheat bread
(2019)
Denka Zlateva; Mimi Petrova; Dana Stefanova