Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 124 резултата
ПВ 875
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Студия
Изследване на промените в съдържанието на свободни аминокиселини при производството на пшеничен хляб
(2009)
Гроздан Караджов; Денка Златева

Чети онлайн

ПС 240
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Приложение на лиофилизирани закваски от млечнокисели стрептококи при производство на пшеничен хляб
(1994)
Денка Златева; Пенка Братованова
УС 02/2011
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Стандарт
Хляб "Бял"
Утвърден стандарт (2011)

Чети онлайн

УС 03/2011
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Стандарт
Хляб "Добруджа"
Утвърден стандарт (2011)

Чети онлайн

УС 04/2011
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Стандарт
Хляб "Типов"
Утвърден стандарт (2011)

Чети онлайн

B 76277
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Качество на хляб, обогатен с минерални вещества
(2017)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

B 78008
Каталог "Книги" | Монография
Влияние на типа на брашното върху качеството на пшеничния хляб
[Монография] (2011)
Денка Златева

Чети онлайн

B 77672
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Приложение на ядивни филми и покрития в хлебопроизводството
(2021)
Радослав Радев; Росен Чочков

Чети онлайн

B 74478
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Стоковедната наука - традиции и актуалност
Сборник доклади : Дванадесета научна конференция с международно участие : Посветена на 65 год. от създаването на спец. "Стокознание" и кат. "Стокознание", 24 - 25 окт. 2013 (2013)
Теменуга Стойкова

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelpalgae on the Content of Thiamine and Riboflavin in Wheat Bread
(2021)
Rosen Chochkov; Denka Zlateva; Dimitar Stefanov
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Монография
Влияние на брашна от нетрадиционни суровини върху качеството и биологичната ценност на хляба
[Монография] (2024)
Денка Златева
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Pumpkin Seed Flour, Chestnut Flour, and Rosehip Flour on Wheat Bread Staling Rate
(2024)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
(2023)
Petya Ivanova; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Dietary Fiber Content of Wheat Bread Enriched with Non-Traditional Types of Flour
(2023)
Dana Stefanova; Denka Zlateva
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн