Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 631 резултата
УС 01/2011
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Стандарт
Брашно: "Бяло", "Добруджа", "Типово"
Утвърден стандарт (2011)

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на влиянието на закваска от мезофилни млечнокисели бактерии върху свойствата на тестени полуфабрикати от пшенично брашно тип 500
= A study on the effect of starter culture composed of mesophilic lactic acid bacteria on the properties of bread dough from wheat flour type 500 (2014)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

ПС 240
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Статия
Запазване свежестта на хляб и хлебни изделия от пшенично брашно при съхранението им
(2020)
Е.А. Билык
ПС 240
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Статия
Производство на хляб с брашно от нахут и протеинов изолат от нахут
(2019)
Н. Аникеева
ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на добива и физическите свойства на глутен от пшенично брашно
(2010)
Денка Златева

Чети онлайн

БДС ISO 5531
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Книга
Пшенично брашно
Определяне на мокър глутен (2003)
B 60955
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Приложение на закваски от млечнокисели стрептококи при приготвяне на хляб от пшенично брашно тип 700
(1990)
Денка Златева; Пенка Братованова
У 1356
Каталог "Книги"
Индустриални технологии
Ръководство за лабораторни упражнения [за студентите на ИУ - Варна] (2013)
Вълкан Станев; Пламен Павлов

Чети онлайн

B 77672
У 1434
Каталог "Книги" | Учебник
Индустриални технологии и технологични стратегии
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Вълкан Станев; Пламен Павлов

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване влиянието на добавени овесени трици върху свойствата на тестените полуфабрикати [Study of the Effects of Added Oat Bran on Dough Properties]
[Електронен ресурс] (2014)
Денка Златева; Н. Поптолева

Чети онлайн

B 78008
Каталог "Книги" | Монография
Влияние на типа на брашното върху качеството на пшеничния хляб
[Монография] (2011)
Денка Златева

Чети онлайн

B 73093
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Качество и безопасност на стоките
Единадесета науч. конф. с междунар. участие, Варна, 14 - 16 окт. 2010 г. : Сб. с докл. (2010)
Мария Желязкова

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Pumpkin Seed Flour, Chestnut Flour, and Rosehip Flour on Wheat Bread Staling Rate
(2024)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
(2023)
Petya Ivanova; et al.
ПС 1071
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Метод за получаване на хляб от смесени брашна на пшеница, овес, ръж, ечемик и тритикале
(2015)
Надка Михалкова
ПС 240
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Сравнително изследване между хляб от пшеница и лимец
(2015)
Надка Михалкова