Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 88 резултата

Разширено търсене

Класификационен индекс да съдържа 664
У 1422
Каталог "Книги"
Технологии в хранителната индустрия
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Вълкан Станев; Калин Жейнов

Чети онлайн

У 1356
Каталог "Книги"
Индустриални технологии
Ръководство за лабораторни упражнения [за студентите на ИУ - Варна] (2013)
Вълкан Станев; Пламен Павлов

Чети онлайн

B 76641
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Экспертиза пищевых концентратов. Качество и безопасность
Учебно-справочное пособие (2017)
И. Резниченко
У 1029
Каталог "Книги"
Индустриални технологии
[Учебник за студентите на ИУ - Варна] : Ч. 2 (2007)
Ч. 2 Технология на хранително-вкусовите производства
Вълкан Станев

Чети онлайн

B 76404
Каталог "Книги" | Учебник
Качество на храните
Регулиране. Контрол. Управление : [Учебник за ВУЗ] (2013)
Пламен Моллов
C 7420
Каталог "Книги" | Книга
Food Analysis
(2010)
Suzanne Nielsen
У 849
Каталог "Книги"
Индустриални технологии
[Учебник за студентите на ИУ - Варна] : Ч. 2 (1998)
Ч. 2. Технология на хранително-вкусовите производства
Вълкан Станев

Чети онлайн

C 5877
Каталог "Книги" | Книга
ВЪВЕДЕНИЕ в теорията и практиката за осигуряване качеството и безвредността на храните
[Уч. ръководство за студентите на ВИХВП - Пловдив] (2002)
Стоян Танчев
C 6116
Каталог "Книги" | Книга
[Хранителна наука и технология]
(2002)
[Т. 1.] Следберитбени технологии на плодове и зеленчуци
Стоян Танчев

Чети онлайн

C 6116
Каталог "Книги" | Книга
[Хранителна наука и технология]
(2002)
Т. 2. Безвредност на храните
Стоян Танчев; Цветко Прокопов

Чети онлайн

C 6116
Каталог "Книги" | Книга
[Хранителна наука и технология]
(2002)
Т. 3. Методи за консервиране на храни
Стоян Танчев; Цветко Прокопов
У 1626
Каталог "Книги" | Монография
Повишаване на качеството и биологичната ценност на хляба чрез използване на аквакултури
[Монография] (2021)
Денка Златева; Росен Чочков; Дана Стефанова
B 76119
Каталог "Книги"
Технология на млякото и млечните продукти
[Учебник] (1990)
Христо Саханеков
У 1599
Каталог "Книги" | Монография
Съвременни подходи за управление на безопасността на храните
[Монография] (2020)
Антоанета Желязкова-Стоянова
B 67357
Каталог "Книги" | Учебник
Food Chemistry
[Учебник] (1999)
H.-D. Belitz; W. Grosch
B 75165
Каталог "Книги" | Книга
Справочник по хранително-вкусова промишленост
Физични характеристики на суровини полуфабрикати и хранителни продукти : Кн. 1 (1989)
Кънчо Коларов; Тодорка Гарчева; Георги Попов
B 76124
B 54091
Каталог "Книги" | Книга
Сезонна кухня
[ Сб. кулинарни рецепти ] (1988)
Донка Зарева
B 58484
Каталог "Книги" | Книга
Технология на хранителните и вкусовите производства
[ Ръководство ] (1987)
Стойка Цветкова