Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 179 резултата
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelpalgae on the Content of Thiamine and Riboflavin in Wheat Bread
(2021)
Rosen Chochkov; Denka Zlateva; Dimitar Stefanov
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study of the Magnesium Content in Gluten-Free Types of Flour
(2021)
Dana Stefanova; Denka Zlateva
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Influence of Spirulina Platensis on the content of iron and zinc in wheat bread
(2019)
Denka Zlateva; Mimi Petrova; Dana Stefanova
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Hydrocolloids on Properties of Dough and Quality of Gluten-free Bread Enriched with Whey Protein Concentrate
(2019)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Analysis of Wine Tourism Development: Tendencies and Perspectives in Varna Region
(2019)
Maria Veleva; Denka Zlateva

Чети онлайн

ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Сензорни свойства на моркови с нанесени ядивни покрития
(2019)
Радослав Радев; Денка Златева
ПВ 2443
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study of the Mineral Composition of Broccoli and Brussels Sprouts Food Waste
(2019)
Vanya Zhivkova Ivanova; Denka Zlateva

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis on the Crumb Firming of Wheat Bread During Storage
(2019)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov

Чети онлайн

У 1553
Каталог "Публикации на автори от ИУ"
Стокознание на храните от животински произход
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2018)
Денка Златева
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Spirulina Algae as a Source of Phytonutrients for Food Enrichment
(2018)
Mimi Petrova; Denka Zlateva

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Development of Lactic Acid Bacteria in Bread Dough Enriched with Zinc and Selenium
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova; Nadya Ninova-Nicolova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Impact of the Integrated Management Systems on the Achievement of Stable Quality and Safety of Biscuit Products
(2017)
Marieta Stefanova; Denka Zlateva; Antoaneta Stoyanova

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Shelf Life of Zinc- and Selenium-Enriched Wheat Bread
(2016)
Dana Stefanova; Denka Zlateva; Rosen Chochkov

Чети онлайн

У 1449
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Учебник
Микробиология на стоките
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2015)
Мария Желязкова; Денка Златева
У 1457
Каталог "Публикации на автори от ИУ"
Стокознание
Ръководство за лабораторни упражнения [за студентите от ИУ - Варна] (2015)
Денка Златева
У 1468
Каталог "Публикации на автори от ИУ"
Търговски марки и реклама на стоките
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2015)
Денка Златева
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
A Study of the Impact of Lyophilized Lactic Acid Starter Cultures on the Acidity of Dough and Bread
(2015)
Denka Zlateva; Dana Stefanova
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване съдържанието на цинк и селен в безглутенови брашна = Investigation of zinc and selenium content of gluten-free flours
(2015)
Дана Стефанова; Денка Златева; Ангел Илиев
У 1407
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Учебник
Стокознание
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Денка Златева; Теменуга Стойкова