Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 61 резултата
B 77672
У 510
Каталог "Книги" | Учебник
Стратегически направления на научно-техническия прогрес в НРБ
Учебник за специализантите от ВИНС Д. Благоев - Варна (1988)
Димитър Бояджиев; В. Станев

Чети онлайн

B 74478
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Проучване на възможностите за обогатяване на хляба с минерални вещества
(2013)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

У 1326
Каталог "Книги" | Учебник
Технологии в растениевъдството
[Учебник за студентите на ИУ - Варна] (2012)
Дамян Киречев

Чети онлайн

У 1422
Каталог "Книги"
Технологии в хранителната индустрия
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Вълкан Станев; Калин Жейнов

Чети онлайн

B 70354
Каталог "Книги" | Книга
Земеделието в преход
(2005)
Александър Макавеев

Чети онлайн

У 382
Каталог "Книги" | Учебник
Организация на производството и труда в хранителната промишленост
Учебник [ за студентите от ВИНС Д. Благоев - Варна ] (1986)
Ангел Кръстев

Чети онлайн

У 76
Каталог "Книги" | Учебник
Организация на производството и труда в хранителната промишленост
Учебник [за студентите от ВИНС Д. Благоев - Варна] (1981)
Ангел Кръстев

Чети онлайн

B 77672
У 1240(3)
Каталог "Книги"
Стокознание на хранително-вкусовите стоки
[Учебник за студентите на ИУ - Варна] : В 3 ч. (2011)
Ч. 3
Христо Дончев; Събка Пашова; Денка Златева

Чети онлайн

У 1207
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание на хранително-вкусовите стоки
[Учебник за студентите на ИУ - Варна] : В 3 ч. (2010)
Ч. 1
Христо Дончев; Денка Златева

Чети онлайн

У 498
Каталог "Книги" | Учебник
Промишлени технологии
[Учебник за студентите от ВИНС Д. Благоев - Варна] : В 2 ч. (1988 - 1989)
Ч. 2
Димитър Бояджиев; Свилен Казанджиев

Чети онлайн

B 32682
Каталог "Книги"
Стокознание на продоволствените стоки
В 2 ч. : Т.2. : [Учебник за студентите от ВИНС Д. Благоев - Варна] (1972)
Ч. 2 Зърнени храни и продукти от преработката им. Плодово-зеленчукови стоки. Нишесте. Гликоза, захар, мед, захарни изделия. Вкусови стоки
Андрей Андреев

Чети онлайн

B 29738
Каталог "Книги" | Книга
Технология на хранително-вкусовите производства
В 2 ч. (1966)
Ч. 1
Стойко Янков; Божил Гачев

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Shelf Life of Zinc- and Selenium-Enriched Wheat Bread
(2016)
Dana Stefanova; Denka Zlateva; Rosen Chochkov

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Influence of Spirulina Platensis on the content of iron and zinc in wheat bread
(2019)
Denka Zlateva; Mimi Petrova; Dana Stefanova
У 1435
Каталог "Книги" | Учебник
Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето
[Учебник за студентите от Колежа по туризъм при ИУ - Варна] (2014)
Яна Христова

Чети онлайн

У 1592
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание
[Учебник за студентите от Колежа по туризъм при ИУ - Варна] (2020)
Събка Пашова; Петя Атанасова

Чети онлайн