Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 47 резултата
У 1588
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Английски език
Учебно помагало за специалност Мениджмънт на хотели и ресторанти в Колеж по туризъм, ИУ - Варна (2020)
Светла Недева

Чети онлайн

У 1566
Каталог "Книги" | Учебник
Ресторантьорство
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2019)
Таня Дъбева Филипова; Георгина Луканова

Чети онлайн

У 1449
Каталог "Книги" | Учебник
Микробиология на стоките
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2015)
Мария Желязкова; Денка Златева

Чети онлайн

У 1435
Каталог "Книги" | Учебник
Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето
[Учебник за студентите от Колежа по туризъм при ИУ - Варна] (2014)
Яна Христова

Чети онлайн

У 1407
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Денка Златева; Теменуга Стойкова

Чети онлайн

У 1434
Каталог "Книги" | Учебник
Индустриални технологии и технологични стратегии
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Вълкан Станев; Пламен Павлов

Чети онлайн

У 1357
Каталог "Книги"
Ресторан
Русско-болгарский тематический словарь. Русско-болгарский разговорник. Болгарско-русский словарь : [Пособие за студентите на ИУ - Варна] (2013)
Мимоза Тодорова Игнатова

Чети онлайн

ПС 1140
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Лъжат ли етикетите на консервите
(2013)
У 1322
Каталог "Книги" | Учебник
Бит, традиции и кулинарно изкуство
[Учебник за студентите на Колежа по туризъм при ИУ - Варна] (2012)
Яна Христова

Чети онлайн

У 1240(3)
Каталог "Книги"
Стокознание на хранително-вкусовите стоки
[Учебник за студентите на ИУ - Варна] : В 3 ч. (2011)
Ч. 3
Христо Дончев; Събка Пашова; Денка Златева

Чети онлайн

У 1245
Каталог "Книги" | Учебник
Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето
[Учебник за колежа по туризъм при ИУ-Варна] (2010)
Яна Христова

Чети онлайн

У 1192
Каталог "Книги"
Организация на управлението
[Учебник за студентите на ИУ - Варна] (2009)
Анастасия Станчева

Чети онлайн

У 1029
Каталог "Книги"
Индустриални технологии
[Учебник за студентите на ИУ - Варна] : Ч. 2 (2007)
Ч. 2 Технология на хранително-вкусовите производства
Вълкан Станев

Чети онлайн

У 1103
Каталог "Книги"
Банкети, приеми, кетъринг
Технология на обслужване : [Учебник за студентите на Колежа по туризъм] (2007)
Атанаска Кръстева; Петко Петков

Чети онлайн

У 1005
Каталог "Книги"
Технология на кулинарната продукция
Метод. ръководство за семинарни упражнения [за студентите на Колежа по туризъм - Варна] (2003)
Яна Каракашева

Чети онлайн

У 907
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание на хранително-вкусовите стоки
Плодово-зеленчукови стоки. Зърнени храни и продукти... : [ Учебник за студентите на ИУ - Варна] (2000)
Христо Дончев; Андрей Андреев

Чети онлайн

У 882
Каталог "Книги"
Стоковедна микробиология
[Учебник] (1999)
Христо Кьосев

Чети онлайн

B 66328
Каталог "Книги"
Стокознание на хранително-вкусовите стоки
[Учебник за студентите на ИУ - Варна] (1998)
Хр. Кьосев

Чети онлайн

У 849
Каталог "Книги"
Индустриални технологии
[Учебник за студентите на ИУ - Варна] : Ч. 2 (1998)
Ч. 2. Технология на хранително-вкусовите производства
Вълкан Станев

Чети онлайн

У 798
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (1995)
Христо Кьосев; Димитър Стефанов

Чети онлайн