Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 856 резултата
CDR 115
Каталог "Книги" | Книга
Food Quality and Safety in Europe
Food Quality and Safety and Intern. Cooperation : Project catalogue : Sixth Framework Programme : On CD-Rom (2008)
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Монография
Unified Approach to Integrated Food Quality and Safety Management
(2020)
Antoaneta Stoyanova

Чети онлайн

B 77361
EK 13
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Молекулярната гастрономия и влиянието й върху качеството на храната [Molecular Gastronomy and Its Affect of Food Quality]
[Електронен ресурс] (2023)
Милена Пенева
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Edible Coatings in Food Industry related to Circular Economy
(2018)
Sabka Pashova; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Quality Control of Biscuit Products by Applying Methods of Sensory Analysis - DSKAS and CATA
(2018)
Marieta Stefanova; Denka Zlateva

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Impact of the Integrated Management Systems on the Achievement of Stable Quality and Safety of Biscuit Products
(2017)
Marieta Stefanova; Denka Zlateva; Antoaneta Stoyanova

Чети онлайн

B 77137
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Нововъзникващи опасности - риск за безопасността на храните [New Arising Hazards - Risk for Food Safety]
(2019)
Антоанета Стоянова

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Hydrocolloids on Properties of Dough and Quality of Gluten-free Bread Enriched with Whey Protein Concentrate
(2019)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Монография
Ceramic Tiles Quality and Safety
(2017)
Temenuga Stoykova; Mitko Ivanov

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване влиянието на добавени овесени трици върху качеството на хляба [Study of the Effects of Added Oat Bran on Bread Quality]
[Електронен ресурс] (2014)
Денка Златева

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ"
Impact of the Technological Process Management and Control on the Achievement of Sustainable Quality of Biscuits
(2017)
Marieta Stefanova; Denka Zlateva; Antoaneta Stoyanova
ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Food Safety in the Conditions of Covid-19
(2022)
Radoslav Radev

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Food Safety Management System (FSMS) Model with Application of the PDCA Cycle and Risk Assessment as Requirements of the ISO 22000:2018 Standard
(2022)
Antoaneta Stoyanova; et al.

Чети онлайн

C 7194
Каталог "Книги" | Книга
Water for Food
Innovative Water Management Technologies for Food Security and Poverty Alleviation (2011)

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Quality of Commodity Science Expertise and Preparation of Specialists-experts in Bulgaria
(2018)
Temenuga Stoykova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Some Problems of Quality Examination of Fresh Fruits and Vegetables
(2021)
Sabka Pashova

Чети онлайн

ПВ 2363
Каталог "Периодични издания" | Статистическо изд.
Key figures on the European food chain
(2021)

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Agri-environmental Practices for Land Use as a Prerequisite for Building a Sustainable Agri-Food System
(2021)
Damyan Kirechev

Чети онлайн