Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 44 резултата
B 77672
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Приложение на ядивни филми и покрития в хлебопроизводството
(2021)
Радослав Радев; Росен Чочков

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Йерархични взаимовръзки между аспектите на качеството на детските храни
[Електронен ресурс] (2020)
Радослав Радев; Ваня Живкова Иванова

Чети онлайн

CDR 223
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание
[Учебник за студентите от Колежа по туризъм при ИУ - Варна : Електронен ресурс] (2019)
Събка Пашова; Петя Атанасова

Чети онлайн

У 1553
Каталог "Книги"
Стокознание на храните от животински произход
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2018)
Денка Златева

Чети онлайн

У 1560
Каталог "Книги" | Монография
Перспективи и възможности пред индустриалните предприятия в България
[Монография] (2019)
Илиан Минков

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Development of Lactic Acid Bacteria in Bread Dough Enriched with Zinc and Selenium
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova; Nadya Ninova-Nicolova

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
A Study on the Effect of Mineral Substances and Lactic Acid Starter Cultures on the Properties of Bread of Wheat Flour Type 500
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova

Чети онлайн

B 76691
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Студентска научна конференция
Сборник с доклади (2017)

Чети онлайн

B 76691
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Доклад
Анализ и изследване на пазара на кисело мляко "Верея"
(2017)
Богосвета Лалева

Чети онлайн

У 1449
Каталог "Книги" | Учебник
Микробиология на стоките
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2015)
Мария Желязкова; Денка Златева

Чети онлайн

B 75929
Каталог "Книги" | Книга
Commodity Science in a Changing World : 20th IGWT Symposium, 12th - 16th Sept. 2016
Book of Abstracts (2016)
Andrzej Chochol

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на влиянието на закваска от мезофилни млечнокисели бактерии върху свойствата на тестени полуфабрикати от пшенично брашно тип 500
= A study on the effect of starter culture composed of mesophilic lactic acid bacteria on the properties of bread dough from wheat flour type 500 (2014)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

У 1457
Каталог "Книги"
Стокознание
Ръководство за лабораторни упражнения [за студентите от ИУ - Варна] (2015)
Денка Златева

Чети онлайн

У 1466
Каталог "Книги" | Учебник
Стоков контрол
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2015)
Христо Дончев; Събка Пашова

Чети онлайн

У 1407
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Денка Златева; Теменуга Стойкова

Чети онлайн

ПС 1063
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Антимикробната активност на млечнокисели бактерии
(2014)
Йорданка Карталска
ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на българското кисело мляко
(2012)
Радослав Радев

Чети онлайн