Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 941 резултата
B 77672
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Приложение на ядивни филми и покрития в хлебопроизводството
(2021)
Радослав Радев; Росен Чочков

Чети онлайн

У 1422
Каталог "Книги"
Технологии в хранителната индустрия
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Вълкан Станев; Калин Жейнов

Чети онлайн

B 74478
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Стоковедната наука - традиции и актуалност
Сборник доклади : Дванадесета научна конференция с международно участие : Посветена на 65 год. от създаването на спец. "Стокознание" и кат. "Стокознание", 24 - 25 окт. 2013 (2013)
Теменуга Стойкова

Чети онлайн

У 1356
Каталог "Книги"
Индустриални технологии
Ръководство за лабораторни упражнения [за студентите на ИУ - Варна] (2013)
Вълкан Станев; Пламен Павлов

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Монография
Влияние на брашна от нетрадиционни суровини върху качеството и биологичната ценност на хляба
[Монография] (2024)
Денка Златева
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Pumpkin Seed Flour, Chestnut Flour, and Rosehip Flour on Wheat Bread Staling Rate
(2024)
Rosen Chochkov; et al.
ПCDR 50
Каталог "Периодични издания" | Списание (електронно)
Българска наука
(2023)

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Съвременни предизвикателства пред защитата на потребителите [Contemporary Challenges in Consumer Protection]
[Електронен ресурс] (2023)
Величка Маринова

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
(2023)
Petya Ivanova; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Improvement of Fatty Acid Profile in Breads Supplemented with Chestnut, Pumpkin, and Rosehip Flours
(2023)
Petya Ivanova; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Dietary Fiber Content of Wheat Bread Enriched with Non-Traditional Types of Flour
(2023)
Dana Stefanova; Denka Zlateva
ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Потребление, производство и безопасност на храни и напитки в България в условията на COVID пандемия
(2022)
Влади Куршумов; Радослав Радев

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Вино и християнство - модел за устойчив туризъм [Wine and Christianity - a Model for Sustainable Tourism]
(2022)
Тодор Дянков; Красимира Янчева

Чети онлайн

B 77672
B 77672