Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 841 резултата
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Съдържание на липидни вещества в кутикулата на червен пипер в ботаническа зрялост
(2007)
Христо Дончев
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Съдържание на липидни вещества в кутикулата на червен пипер в техническа зрялост
(2007)
Христо Дончев
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Списание
Изследване съдържанието на липидни вещества в кутикулата на домати при хладилно съхранение
(2005)
Христо Дончев
B 76277
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване съдържанието на вредни вещества в състава на ракия, предлагана в търговската мрежа
(2017)
Дамян Николов; Събка Пашова

Чети онлайн

B 74478
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Проучване на възможностите за обогатяване на хляба с минерални вещества
(2013)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

B 76277
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Качество на хляб, обогатен с минерални вещества
(2017)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

ПВ 875
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Студия
Изследване на липидните вещества в кутикулата на някои тиквени зеленчуци
(2004)
Христо Дончев; Събка Пашова; Асен Иванов

Чети онлайн

ПВ 1123
ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Влияние на относителната влажност на въздуха за изменение качеството на някои хранителни стоки при съхранение
Част I. Сушени плодове [The Impact of Relative Air Humidity on the Quality Change of Some Foodstuffs when Stored: Part I Dried Fruit] (1995)
Христо Дончев; Невяна Генова; Чавдар Димитров

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване за фалшификация на пчелен мед, предлаган в търговската мрежа = Study on adulteration of honey available in the retail trade
(2014)
Денка Златева; Марияна Тодорова

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на влиянието на закваска от мезофилни млечнокисели бактерии върху свойствата на тестени полуфабрикати от пшенично брашно тип 500
= A study on the effect of starter culture composed of mesophilic lactic acid bacteria on the properties of bread dough from wheat flour type 500 (2014)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
В помощ на работниците от селското стопанство
Предпазни мерки при работа с отровни химически вещества (1962)
Стойко Янков

Чети онлайн

У 1245
Каталог "Книги" | Учебник
Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето
[Учебник за колежа по туризъм при ИУ-Варна] (2010)
Яна Христова

Чети онлайн

У 1599
Каталог "Книги" | Монография
Съвременни подходи за управление на безопасността на храните
[Монография] (2020)
Антоанета Желязкова-Стоянова

Чети онлайн

У 1592
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание
[Учебник за студентите от Колежа по туризъм при ИУ - Варна] (2020)
Събка Пашова; Петя Атанасова

Чети онлайн