Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 860 резултата
C 7349
Каталог "Книги" | Книга
Handbook on Measuring Quality of Employment
A Statistical Framework (2015)

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Assessment of Tourists for the Quality of Tourism Supply in „Golden Sands“ Resort
(2015)
Stoyan Marinov; Galina Ilieva

Чети онлайн

B 74478
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Доклад
Sustainability of Food Packaging
(2013)
Cristina Cordoni; Vittorio Vaccari

Чети онлайн

B 74478
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Доклад
Формирование качества и стойкости пива с использованием природных вспомагательных средств = Formation of Beer Quality and Stability Using Natural Supportive Substances
(2013)
Ирина Сергеева; Валентина Помозова; Артем Сыроватко

Чети онлайн

ПВ 1301
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Статия
Biodynamic Farming - Method for Sustainable Production of Quality Food = Биодинамичното фермерство - метод за устойчиво производство на качествена храна
(2017)
Росица Белухова-Узунова; Димо Атанасов
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Labeling of Fresh Fruits and Vegetables
(2021)
Sabka Pashova; Radoslav Radev

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Application of Edible Films and Coatings for Fresh Fruit and Vegetables
(2020)
Radoslav Radev; Sabka Pashova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis on the Crumb Firming of Wheat Bread During Storage
(2019)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Evaluation of Nutritional and Mineral Content of Wasted Peels from Melon, Watermelon, Aubergine and Squash
(2021)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Analysis of Nutritional and Mineral Composition of Wasted Peels from Apple and Pear
(2020)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Characterization of Nutritional and Mineral Content of Plum and Cherry Waste
(2020)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Evaluation of Nutrient and Mineral Content in Tomato and Cucumber Wastes
(2020)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Студия
Analysis of the Influence of the External Invironment on the Production of Traditional Bulgarian Smilyanski Bob (Smilyan Beans)
[Глава от монография] (2021)
Sabka Pashova

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Water Vapor Permeability of Edible Films with Different Composition
(2017)
Radoslav Radev; Georgi Dimitrov

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Водна активност на ядивни филми с различен състав = Water activity (Aw) of edible films with different compositions
(2015)
Радослав Радев; Георги Димитров

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
(2023)
Petya Ivanova; et al.

Чети онлайн