Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 272 резултата
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelpalgae on the Content of Thiamine and Riboflavin in Wheat Bread
(2021)
Rosen Chochkov; Denka Zlateva; Dimitar Stefanov
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp on the Antioxidant Activity of Wheat Bread
(2020)
Denka Zlateva; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Algae on the Content of Thiamine and Riboflavin in Wheat Bread
(2020)
Rosen Chochkov; Denka Zlateva; Dana Stefanova
ПВ 1301
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Статия
COVID-19 impact on wheat market in Bulgaria and Black Sea Region
(2020)
Doriana Milenkova
B 77375
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Реферат
Influence of Kelp Algae on Wheat Bred Staling
[Summary] (2019)
Mimi Petrova
B 76710
Каталог "Книги" | Дисертация
Trade Policy impacts on net Wheat Importers in the CIS
Three Essays : [Dissertation] (2017)
Nurzat Baisakova
B 75825
Каталог "Книги" | Книга
Three Essays on the Russian Wheat Export
(2015)
Zsombor Pall
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Effect of the Addition of Oat Bran on the Sensory Properties of Wheat Bread
(2015)
Denka Zlateva; Nelly Poptoleva
B 75154
Каталог "Книги" | Книга
Impact of Policy Measures on Wheat-to-bread Supply Chain During the global Commodity Price Peaks
The Case of Serbia (2014)
Ivan Djuric
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Студия
The Relation "Human Capital - Innovations" in Bulgarian Agriculture (Following the Example of Wheat Production in the District of Dobrich)
(2010)
Tanya Georgieva
B 63237
Каталог "Книги" | Книга
Wheat, Milk & Egg - Free Cooking
(1989)
Rita Greer
ПВ 2253
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
CAN the Canadian Wheat Board Extract Monopoly Rents? The Case of the Spring Wheat Market
(1999)
W. Furtan; D. Kraft; E. Tyrchniewicz
B 65837
Каталог "Книги" | Книга
BREEDIND and Cultivation of Wheat, Sunflower and Legume Crops in the Balkan Countries
[Докл. от конф., проведена в Албена, 26.06 - 29.06 1995] (1995)
P. Ivanov; et al.
ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на влиянието на закваска от мезофилни млечнокисели бактерии върху свойствата на тестени полуфабрикати от пшенично брашно тип 500
= A study on the effect of starter culture composed of mesophilic lactic acid bacteria on the properties of bread dough from wheat flour type 500 (2014)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Възможност за въвеждане на български млечнокисели закваски при производство на пшеничния хляб на агрегати за интензивно замесване
[A Possibility of Introduction of Bulgarian Lactic Acid Leavens in the Production of Wheat Bread In Intensive Kneading Machines] (1989)
Пенка Братованова; Мария Желязкова

Чети онлайн

ПCDR 50
Каталог "Периодични издания" | Списание (електронно)
Българска наука
(2023)

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Application of Plant Waxes in Edible Coatings
(2023)
Sabka Pashova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Pitaya Waste - Some Recent Valorization Aspects: a Mini Review
(2023)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

B 77905
Каталог "Книги" | Книга
How the World Became Rich
The Historical Origins of Economic Growth (2022)
Mark Koyama; Jared Rubin

Чети онлайн