Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 1177 резултата
ПВ 1090
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Приложение на НАССР в ресторанта - превенция за качество и контрол
Науч. конф. "Хранителна наука, техника и технологии 2011" : Пловдив, 14-15 окт. 2011 г. (2011)
Антонина Недкова
ПВ 1090
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Съвременни тенденции в технологията и организацията на кулинарното производство
Науч. конф. "Хранителна наука, техника и технологии 2011" : Пловдив, 14-15 окт. 2011 г. (2011)
Антонина Недкова
ПВ 1090
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Разработване на методика за провеждане на екскурзионна дейност
Науч. конф. "Хранителна наука, техника и технологии 2011" : Пловдив, 14-15 окт. 2011 г. (2011)
Снежана Иванова; Георги Сомов
ПВ 1090
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Основни операции при организиране на външен кетъринг
Науч. конф. "Хранителна наука, техника и технологии 2011" : Пловдив, 14-15 окт. 2011 г. (2011)
Катя Илиева
ПВ 1090
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Нови въпроси за ефективността на ресторантьорството в туризма
Науч. конф. "Хранителна наука, техника и технологии 2011" : Пловдив, 14-15 окт. 2011 г. (2011)
Георги Вдовичин
ПВ 1090
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Предприемачески избор в бизнес пространството
Науч. конф. "Хранителна наука, техника и технологии 2011" : Пловдив, 14-15 окт. 2011 г. (2011)
Божидар Хаджиев
ПВ 1090
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Отражение на кризата върху малкия и средния бизнес през периода 2008-2010 г.
Науч. конф. "Хранителна наука, техника и технологии 2011" : Пловдив, 14-15 окт. 2011 г. (2011)
Антония Лазарова; Йордан Йорданов
ПВ 1090
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Клъстери и клъстерен подход в България
Науч. конф. "Хранителна наука, техника и технологии 2011" : Пловдив, 14-15 окт. 2011 г. (2011)
Иванка Михайлова
ПВ 1090
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Прилагане на НАССР - системата в производствените предприятия нато инструмент за управление на бизнеса и предпоставка за устойчивото му развитие
Науч. конф. "Хранителна наука, техника и технологии 2011" : Пловдив, 14-15 окт. 2011 г. (2011)
Наталия Неделчева
ПВ 1090
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Управленски решения в условията на икономическа криза
Науч. конф. "Хранителна наука, техника и технологии 2011" : Пловдив, 14-15 окт. 2011 г. (2011)
Тони Михова
ПВ 1090
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Съвременният мениджмънт - проблеми и възможности
Науч. конф. "Хранителна наука, техника и технологии 2011" : Пловдив, 14-15 окт. 2011 г. (2011)
Тони Михова
ПВ 1090
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Инвестициите в злато като средство за предпазване от рискове по време на криза
Науч. конф. "Хранителна наука, техника и технологии 2011" : Пловдив, 14-15 окт. 2011 г. (2011)
Стоян Вергиев
ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване за фалшификация на пчелен мед, предлаган в търговската мрежа = Study on adulteration of honey available in the retail trade
(2014)
Денка Златева; Марияна Тодорова

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
A Study on the Effect of Mineral Substances and Lactic Acid Starter Cultures on the Properties of Bread of Wheat Flour Type 500
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Water Vapor Permeability of Edible Films with Different Composition
(2017)
Radoslav Radev; Georgi Dimitrov

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Shelf Life of Zinc- and Selenium-Enriched Wheat Bread
(2016)
Dana Stefanova; Denka Zlateva; Rosen Chochkov

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Водна активност на ядивни филми с различен състав = Water activity (Aw) of edible films with different compositions
(2015)
Радослав Радев; Георги Димитров

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на влиянието на закваска от мезофилни млечнокисели бактерии върху свойствата на тестени полуфабрикати от пшенично брашно тип 500
= A study on the effect of starter culture composed of mesophilic lactic acid bacteria on the properties of bread dough from wheat flour type 500 (2014)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн