Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 792 резултата
ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Edible Films and Coatings for Food Products - Advantages and Disadvantages
(2021)
Radoslav Radev
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
The Effect of Rapid Detection Methods on the Minimization and Prevention of the Risk of Contamination with Aflatoxins in Peanut Products
(2021)
Marieta Stefanova; Sabka Pashova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Impact of the Integrated Management Systems on the Achievement of Stable Quality and Safety of Biscuit Products
(2017)
Marieta Stefanova; Denka Zlateva; Antoaneta Stoyanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Quality Control of Biscuit Products by Applying Methods of Sensory Analysis - DSKAS and CATA
(2018)
Marieta Stefanova; Denka Zlateva

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Статия
Биополимерно ядивно покритие за захарни изделия [Biopolymer edible coating for confectionery products]
(2014)
Георги Димитров
ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Food Safety in the Conditions of Covid-19
(2022)
Radoslav Radev

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Food Safety Management System (FSMS) Model with Application of the PDCA Cycle and Risk Assessment as Requirements of the ISO 22000:2018 Standard
(2022)
Antoaneta Stoyanova; et al.

Чети онлайн

C 7194
Каталог "Книги" | Книга
Water for Food
Innovative Water Management Technologies for Food Security and Poverty Alleviation (2011)

Чети онлайн

ПВ 2363
Каталог "Периодични издания" | Статистическо изд.
Key figures on the European food chain
(2021)

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Positive and Negative Aspects of Edible Films and Coatings for Food
(2021)
Radoslav Radev

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Монография
Unified Approach to Integrated Food Quality and Safety Management
(2020)
Antoaneta Stoyanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Risk Management for Food Safety, Consumer Health Security
(2019)
Antoaneta Stoyanova

Чети онлайн

ПС 1083
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Impact of External and Internal Circumstances on Food Safety Management
(2019)
Antoaneta Stoyanova

Чети онлайн

ПВ 2443
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study of the Mineral Composition of Broccoli and Brussels Sprouts Food Waste
(2019)
Vanya Zhivkova Ivanova; Denka Zlateva

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Edible Coatings in Food Industry related to Circular Economy
(2018)
Sabka Pashova; et al.

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Приложение на протеинови филми и покрития в хранителните технологии = Application of Protein Films and Coatings in Food Technology
(2018)
Георги Димитров; Радослав Радев

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Spirulina Algae as a Source of Phytonutrients for Food Enrichment
(2018)
Mimi Petrova; Denka Zlateva

Чети онлайн

ПС 1007