Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 219 резултата
B 76941
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Доклад
Специфични характеристики на производството, преработката и търговията на десертно грозде
(2018)
Надежда Петрова; Румен Отузбиров

Чети онлайн

B 76691
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Студентска научна конференция
Сборник с доклади (2017)

Чети онлайн

ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Възможности за оползотворяване на отпадъци от плодове и зеленчуци
(2017)
Ваня Живкова Иванова

Чети онлайн

B 75998
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Студентска научна конференция
Сборник с доклади (2016)

Чети онлайн

У 1457
Каталог "Книги"
Стокознание
Ръководство за лабораторни упражнения [за студентите от ИУ - Варна] (2015)
Денка Златева

Чети онлайн

У 1449
Каталог "Книги" | Учебник
Микробиология на стоките
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2015)
Мария Желязкова; Денка Златева

Чети онлайн

B 77677
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Студентска научна конференция
Сборник с доклади (2015)

Чети онлайн

У 1490
Каталог "Книги" | Учебник
Маркетингови проучвания в агробизнеса
[Учебник за студентите-магистри от ИУ -Варна] (2016)
Мария Станимирова; Евгени Станимиров

Чети онлайн

CDR 230
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Стоков контрол
Учебно помагало [за студентите от ИУ - Варна] (2016)
Събка Пашова

Чети онлайн

У 1466
Каталог "Книги" | Учебник
Стоков контрол
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2015)
Христо Дончев; Събка Пашова

Чети онлайн

У 1314(3)
Каталог "Книги"
Стокознание на хранително-вкусовите стоки
Ръководство за лабораторни упражнения : Ч. 1 - 3 (2014)
Ч. 3.
Събка Пашова; Денка Златева

Чети онлайн

У 1422
Каталог "Книги"
Технологии в хранителната индустрия
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Вълкан Станев; Калин Жейнов

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Изследване на влиянието на закваска от мезофилни млечнокисели бактерии върху свойствата на тестени полуфабрикати от пшенично брашно тип 500
= A study on the effect of starter culture composed of mesophilic lactic acid bacteria on the properties of bread dough from wheat flour type 500 (2014)
Дана Стефанова; Денка Златева

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване влиянието на добавени овесени трици върху свойствата на тестените полуфабрикати [Study of the Effects of Added Oat Bran on Dough Properties]
[Електронен ресурс] (2014)
Денка Златева; Н. Поптолева

Чети онлайн

У 1407
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Денка Златева; Теменуга Стойкова

Чети онлайн

У 1434
Каталог "Книги" | Учебник
Индустриални технологии и технологични стратегии
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2014)
Вълкан Станев; Пламен Павлов

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване влиянието на добавени овесени трици върху качеството на хляба [Study of the Effects of Added Oat Bran on Bread Quality]
[Електронен ресурс] (2014)
Денка Златева

Чети онлайн

У 1399
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Химия
Ръководство за лабораторни упражнения [за студентите на ИУ - Варна] (2014)
Ваня Живкова Иванова

Чети онлайн