Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 305 резултата
ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Food Safety in the Conditions of Covid-19
(2022)
Radoslav Radev

Чети онлайн

C 7194
Каталог "Книги" | Книга
Water for Food
Innovative Water Management Technologies for Food Security and Poverty Alleviation (2011)

Чети онлайн

ПС 1167
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Статия
Bio food "Harmonica = Био храни "Harmonica
(2017)
Svilen Kunev; Irina Kostadinova
ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Sustainability of the Food System - Contemporary Challenges and Problems for Bulgaria
(2021)
Damyan Kirechev; Anton Petev

Чети онлайн

ПВ 2363
Каталог "Периодични издания" | Статистическо изд.
Key figures on the European food chain
(2021)

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Agri-environmental Practices for Land Use as a Prerequisite for Building a Sustainable Agri-Food System
(2021)
Damyan Kirechev

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Edible Coatings in Food Industry related to Circular Economy
(2018)
Sabka Pashova; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
The Effect of Rapid Detection Methods on the Minimization and Prevention of the Risk of Contamination with Aflatoxins in Peanut Products
(2021)
Marieta Stefanova; Sabka Pashova

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
A Study on the Effect of Mineral Substances and Lactic Acid Starter Cultures on the Properties of Bread of Wheat Flour Type 500
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване влиянието на добавени овесени трици върху качеството на хляба [Study of the Effects of Added Oat Bran on Bread Quality]
[Електронен ресурс] (2014)
Денка Златева

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване влиянието на добавени овесени трици върху свойствата на тестените полуфабрикати [Study of the Effects of Added Oat Bran on Dough Properties]
[Електронен ресурс] (2014)
Денка Златева; Н. Поптолева

Чети онлайн

ПВ 2393
Каталог "Периодични издания" | Статистическо изд.
Food: from farm to fork statistics

Чети онлайн

ПCDR 50
Каталог "Периодични издания" | Списание (електронно)
Българска наука
(2023)

Чети онлайн

ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Contemporary Aspects of Goods` Safety
(2021)
Sabka Pashova

Чети онлайн

У 1588
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Английски език
Учебно помагало за специалност Мениджмънт на хотели и ресторанти в Колеж по туризъм, ИУ - Варна (2020)
Светла Недева

Чети онлайн

C 7575
Каталог "Книги" | Книга
Environmental Performance Review
Kazakhstan (2019)

Чети онлайн

C 7551
Каталог "Книги" | Книга
Innovation for Sustainable Development
Review of Kyrgystan (2019)

Чети онлайн

B 77219
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Information and Communication Technologies in Business and Education
Proceedings of the International Conference Dedicated to the 50th Anniversary of the Department of Informatics (2019)

Чети онлайн