Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 331 резултата
ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Food Safety in the Conditions of Covid-19
(2022)
Radoslav Radev

Чети онлайн

C 7194
Каталог "Книги" | Книга
Water for Food
Innovative Water Management Technologies for Food Security and Poverty Alleviation (2011)

Чети онлайн

CDR 252
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Биоземеделието и безопасността на храните [Organic Farming and Food Safety]
[Електронен ресурс] (2021)
Миглена Душкова Милева

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Aquatic Food Consumption in Southeastern Europe: Trade and Sustainability Dimensions
(2024)
Aleksandar Shivarov

Чети онлайн

ПС 1167
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Статия
Bio food "Harmonica = Био храни "Harmonica
(2017)
Svilen Kunev; Irina Kostadinova
ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Sustainability of the Food System - Contemporary Challenges and Problems for Bulgaria
(2021)
Damyan Kirechev; Anton Petev

Чети онлайн

ПВ 2363
Каталог "Периодични издания" | Статистическо изд.
Key figures on the European food chain
(2021)

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Agri-environmental Practices for Land Use as a Prerequisite for Building a Sustainable Agri-Food System
(2021)
Damyan Kirechev

Чети онлайн

B 67357
Каталог "Книги" | Учебник
Food Chemistry
[Учебник] (1999)
H.-D. Belitz; W. Grosch

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Edible Coatings in Food Industry related to Circular Economy
(2018)
Sabka Pashova; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
(2023)
Petya Ivanova; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Dietary Fiber Content of Wheat Bread Enriched with Non-Traditional Types of Flour
(2023)
Dana Stefanova; Denka Zlateva

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
The Effect of Rapid Detection Methods on the Minimization and Prevention of the Risk of Contamination with Aflatoxins in Peanut Products
(2021)
Marieta Stefanova; Sabka Pashova

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
A Study on the Effect of Mineral Substances and Lactic Acid Starter Cultures on the Properties of Bread of Wheat Flour Type 500
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване влиянието на добавени овесени трици върху качеството на хляба [Study of the Effects of Added Oat Bran on Bread Quality]
[Електронен ресурс] (2014)
Денка Златева

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване влиянието на добавени овесени трици върху свойствата на тестените полуфабрикати [Study of the Effects of Added Oat Bran on Dough Properties]
[Електронен ресурс] (2014)
Денка Златева; Н. Поптолева

Чети онлайн

ПВ 2393
Каталог "Периодични издания" | Статистическо изд.
Food: from farm to fork statistics

Чети онлайн