Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 9 резултата

Разширено търсене

Автор да съдържа Rosen Chochkov
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Pumpkin Seed Flour, Chestnut Flour, and Rosehip Flour on Wheat Bread Staling Rate
(2024)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Rosehip Flour on the Properties of Wheat Dough and Bread
(2022)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelpalgae on the Content of Thiamine and Riboflavin in Wheat Bread
(2021)
Rosen Chochkov; Denka Zlateva; Dimitar Stefanov
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Algae on the Content of Thiamine and Riboflavin in Wheat Bread
(2020)
Rosen Chochkov; Denka Zlateva; Dana Stefanova
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Hydrocolloids on Properties of Dough and Quality of Gluten-free Bread Enriched with Whey Protein Concentrate
(2019)
Rosen Chochkov; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis on the Crumb Firming of Wheat Bread During Storage
(2019)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov

Чети онлайн

B 76863
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Доклад
Effect of Storage Time on Deformation Characteristics and Water Activity of Wheat Bread with Beer Yeast
(2018)
Rosen Chochkov; Stefan Iovchev

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Shelf Life of Zinc- and Selenium-Enriched Wheat Bread
(2016)
Dana Stefanova; Denka Zlateva; Rosen Chochkov

Чети онлайн