Влезте в профила си.

Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 343 резултата

Тип

ПС 996
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Trust orientation in the organic food distribution channels
A comparative study of the Canadian and French markets (2013)
Leila Hamzaoui-Essoussi
C 7194
Каталог "Книги" | Книга
Water for Food
Innovative Water Management Technologies for Food Security and Poverty Alleviation (2011)

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Food Safety Management System (FSMS) Model with Application of the PDCA Cycle and Risk Assessment as Requirements of the ISO 22000:2018 Standard
(2022)
Antoaneta Stoyanova; et al.

Чети онлайн

B 74450
Каталог "Книги" | Книга
Food Politics
What Everyone Needs to Know (2010)
Robert Paarlberg
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Perceptions of Organic and Biodynamic Wines in Different Generations - Evidence from Bulgaria
(2021)
Vesselina Dimitrova; Petyo Boshnakov; Georgi Marinov Georgiev

Чети онлайн

ПВ 2443
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study of the Mineral Composition of Broccoli and Brussels Sprouts Food Waste
(2019)
Vanya Zhivkova Ivanova; Denka Zlateva

Чети онлайн

ПВ 2363
Каталог "Периодични издания" | Статистическо изд.
Key figures on the European food chain
(2021)

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Agri-environmental Practices for Land Use as a Prerequisite for Building a Sustainable Agri-Food System
(2021)
Damyan Kirechev

Чети онлайн

CDR 252
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Биоземеделието и безопасността на храните [Organic Farming and Food Safety]
[Електронен ресурс] (2021)
Миглена Душкова Милева

Чети онлайн

ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Sustainability of the Food System - Contemporary Challenges and Problems for Bulgaria
(2021)
Damyan Kirechev; Anton Petev

Чети онлайн

B 67357
Каталог "Книги" | Учебник
Food Chemistry
[Учебник] (1999)
H.-D. Belitz; W. Grosch

Чети онлайн

ПС 1083
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Статия
Sustainable Management of Land Resources and Organic Farming
(2017)
Nadejda Petrova

Чети онлайн

CDR 164
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Legal Regulations about Use of Edible Coatings in Food Technologies
(2016)
Radoslav Radev; Georgi Dimitrov; Sabka Pashova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
(2023)
Petya Ivanova; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Determination of Nutritional and Mineral Composition of Wasted Peels From Garlic, Onion and Potato
(2021)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн