Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 73 резултата
B 29738
Каталог "Книги" | Книга
Технология на хранително-вкусовите производства
В 2 ч. (1966)
Ч. 1
Стойко Янков; Божил Гачев

Чети онлайн

B 27325
Каталог "Книги" | Книга
Кратък курс по технология
Химически производства, металургия, хранително-вкусови производства : [Учебник за висшите икономически институти] (1964)
Стойко Янков

Чети онлайн

B 24866
Каталог "Книги"
Микробиология на стоките
[Учебник за студентите от ВИНС Д. Благоев - Варна] (1962)
Владимир Станчев

Чети онлайн

B 5134
Каталог "Книги" | Книга
Стокоопазване
(1947)
Борис Великов

Чети онлайн

У 1560
Каталог "Книги" | Монография
Перспективи и възможности пред индустриалните предприятия в България
[Монография] (2019)
Илиан Минков

Чети онлайн

У 1435
Каталог "Книги" | Учебник
Технология на кулинарната продукция и хигиена на храненето
[Учебник за студентите от Колежа по туризъм при ИУ - Варна] (2014)
Яна Христова

Чети онлайн

У 1194
Каталог "Книги"
Стокознание
[Учебник за студентите на ИУ - Варна] (2009)
Недялка Георгиева; Събка Пашова

Чети онлайн

B 68343
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Актуални проблеми на стоковедната наука и практика
Десета нац. науч. конф. с междунар. участие, 3-5 окт. 2002 г., Варна (2003)
Бойко Атанасов

Чети онлайн

C 6116
Каталог "Книги" | Книга
[Хранителна наука и технология]
(2002)
[Т. 1.] Следберитбени технологии на плодове и зеленчуци
Стоян Танчев

Чети онлайн

У 798
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (1995)
Христо Кьосев; Димитър Стефанов

Чети онлайн

У 510
Каталог "Книги" | Учебник
Стратегически направления на научно-техническия прогрес в НРБ
Учебник за специализантите от ВИНС Д. Благоев - Варна (1988)
Димитър Бояджиев; В. Станев

Чети онлайн

B 31763
Каталог "Книги" | Книга
Вредители на стоките и борбата с тях
(1968)
Владимир Станчев

Чети онлайн

ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Нови методи за съхранение на хранителните продукти
Използуване на антибиотиците за съхранение на хранителните продукти (1962)
К. Андреев

Чети онлайн