Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 188 резултата
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Mineral Content of Wheat Bread Enriched with Chestnut and Rosehip Flour
(2024)
Denka Zlateva; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Some Current Options оf Papaya Waste Management: аn Overview
(2023)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Recent Highlights on Passion Fruit Waste Valorization: A Review
(2023)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

EK 33
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Crisis Management and Safety Foresight in Forest-Based Sector and Smes Operating in the Global Environment
15th International Scientific Conference WoodEMA 2022, June 8-10 2022, Trnava : Proceedings : [Електронен ресурс] (2022)

Чети онлайн

ПCDR 50
Каталог "Периодични издания" | Списание
Българска наука
(2023)

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Some Current Utilization Aspects of Rambutan Waste: a Brief Overview
(2023)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Potential of the Forest-Based Sector for the Development of Bulgaria's Bioeconomy
(2023)
Damyan Kirechev; Antoaneta Stoyanova; Velichka Marinova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Innovation Potential and Innovation Networks in the Forest Bioeconomy: The Case of Bulgaria
(2023)
Tanya Georgieva

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Textile Waste in the Context of the Circular Economy
(2023)
Radoslav Radev; Velichka Marinova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Total Phenolic and Flavonoid Content, and Antioxidant Activity of Wheat Bread Enriched with Pumpkin, Chestnut and Rosehip Flour
(2023)
Petya Ivanova; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Dietary Fiber Content of Wheat Bread Enriched with Non-Traditional Types of Flour
(2023)
Dana Stefanova; Denka Zlateva

Чети онлайн

ПВ 881
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Статия
The possible mechanisms of firms' work after COVID-19 pandemic
(2023)
Orwa Zoubi

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
The Blue Economy of the Western Black Sea
(2022)
Aleksandar Shivarov

Чети онлайн

ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Application of Natural Dyes in the Textile Industry
(2022)
Radoslav Radev

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Устойчивост на целулозно-хартиената индустрия
(2022)
Величка Маринова

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Evaluation of Nutritional and Mineral Content of Wasted Peels from Melon, Watermelon, Aubergine and Squash
(2021)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

CDR 220
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Туризъм, образование, бизнес
Сборник с доклади от международна научна конференция, организирана от Колеж по туризъм - Бургас, 29 - 30 октомври 2021г. (2021)

Чети онлайн

EK 20
Каталог "Книги" | Книга
Bulgaria and the World 2020
Euro-Atlantic Security Center Annual Analysis : [Електронен ресурс] (2021)
Tsvetan Tsvetanov; et al.

Чети онлайн