Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 1295 резултата
B 76571
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване на анализ на опасностите при производство на восъчни основи
(2017)
Антоанета Стоянова; Мариета Стефанова

Чети онлайн

B 77672
У 1053
Каталог "Книги"
Изследване на операциите
Сб. от решени и нерешени задачи [за студентите на ИУ - Варна] (2005)
Бойко Атанасов

Чети онлайн

У 1460
Каталог "Книги"
Изследване на операциите
[Учебник за студентите от ИУ - Варна] (2015)
Бойко Атанасов

Чети онлайн

ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Потребление, производство и безопасност на храни и напитки в България в условията на COVID пандемия
(2022)
Влади Куршумов; Радослав Радев

Чети онлайн

У 1272
ПВ 875
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Студия
Изследване на промените в съдържанието на свободни аминокиселини при производството на пшеничен хляб
(2009)
Гроздан Караджов; Денка Златева

Чети онлайн

У 866
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Ръководство по изследване на операциите
[За студентите на ИУ - Варна] (1998)
Дочо Дочев

Чети онлайн

B 45851
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Ръководство за решаване на задачи по изследване на операциите
[За студентите от ВИНС Д. Благоев - Варна] (1978)
Радослав Недев

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване влиянието на добавени овесени трици върху свойствата на тестените полуфабрикати [Study of the Effects of Added Oat Bran on Dough Properties]
[Електронен ресурс] (2014)
Денка Златева; Н. Поптолева

Чети онлайн

ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Изследване влиянието на добавени овесени трици върху качеството на хляба [Study of the Effects of Added Oat Bran on Bread Quality]
[Електронен ресурс] (2014)
Денка Златева

Чети онлайн

ПС 1007
B 77672
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
НАССР - инструмент за превенция на безопасността на храните в условия на пандемия
(2021)
Антоанета Стоянова; Мариета Стефанова

Чети онлайн