Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 324 резултата
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Protected Bulgarian Traditional Foods
(2020)
Sabka Pashova
B 74478
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Доклад
Protection of Young Consumers from the Influence of Advertising of Foods High in Fat, Sugar, Salt and Sweetened Carbonated Beverages - Is it Possible?
(2013)
Malgorzata Kosiorowska

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Identifying Areas of Information Asymmetry on Foods Labels
(2017)
Manuela Ivanova
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Списание
Safety of Foods Offered on the Bulgarian Market
(2012)
Sabka Pashova; Radoslav Radev
ПВ 2102
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Explaining Attitudes toward Genetically Modified Foods in the European Union
(2012)
Stephen Ceccoli; William Hixon
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Списание
Edible Films and Coatings Used for Prolonging the Term of Storage of Foods
[Електронен ресурс] (2010)
Sabka Pashova; Vanya Zhivkova Ivanova
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Spirulina Algae as a Source of Phytonutrients for Food Enrichment
(2018)
Mimi Petrova; Denka Zlateva

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Application of Plant Waxes in Edible Coatings
(2023)
Sabka Pashova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Some Current Utilization Aspects of Rambutan Waste: a Brief Overview
(2023)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Some Current Options оf Papaya Waste Management: аn Overview
(2023)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Pitaya Waste - Some Recent Valorization Aspects: a Mini Review
(2023)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Food Safety Management System (FSMS) Model with Application of the PDCA Cycle and Risk Assessment as Requirements of the ISO 22000:2018 Standard
(2022)
Antoaneta Stoyanova; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Food Safety in the Conditions of Covid-19
(2022)
Radoslav Radev

Чети онлайн

ПВ 881
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Управление на безопасността на храните в агрохранителната верига - предпоставка за производство на устойчиви продукти
(2022)
Антоанета Стоянова; Величка Маринова; Даниел Стоилов

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; et al.

Чети онлайн

ПВ 881
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Роля на маркировката върху устойчивото потребление на пресни плодове и зеленчуци
(2022)
Събка Пашова; Радослав Радев

Чети онлайн

ПС 1007
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Contemporary Aspects of Goods` Safety
(2021)
Sabka Pashova

Чети онлайн