Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 767 резултата
ПС 1083
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Impact of External and Internal Circumstances on Food Safety Management
(2019)
Antoaneta Stoyanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Spirulina Algae as a Source of Phytonutrients for Food Enrichment
(2018)
Mimi Petrova; Denka Zlateva

Чети онлайн

ПС 1083
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Global and Domestic Bulgarian Production of Cocoa and Chocolate Articles for the Period 2013 - 2016
(2017)
Gergana Slavova

Чети онлайн

CDR 164
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Fruit and Vegetable Wastes as a Source for Production of Biofuels
(2016)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

CDR 164
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Legal Regulations about Use of Edible Coatings in Food Technologies
(2016)
Radoslav Radev; Georgi Dimitrov; Sabka Pashova

Чети онлайн

B 74478
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Доклад
Sustainability of Food Packaging
(2013)
Cristina Cordoni; Vittorio Vaccari

Чети онлайн

ПВ 2017
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Студия
Features, Characteristics and Methodology of Internal Control over Nanotech Manufacturing and Nano-Production in Food Industry
(2018)
Plamena Nedyalkova
ПВ 1301
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Статия
Biodynamic Farming - Method for Sustainable Production of Quality Food = Биодинамичното фермерство - метод за устойчиво производство на качествена храна
(2017)
Росица Белухова-Узунова; Димо Атанасов
ПВ 2386
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Noodle production and consumption: from agriculture to food tourism in Japan
(2015)
Sangkyun Kim; Ashleigh Ellis
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Effect of Spirulina Platensis and Kelp Biomass Addition on the Fatty Acid Composition of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; Rosen Chochkov; Dana Stefanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Impact of Pumpkin Seed Flour on Mineral Content of Wheat Bread
(2022)
Denka Zlateva; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Determination of Nutritional and Mineral Composition of Wasted Peels From Garlic, Onion and Potato
(2021)
Vanya Zhivkova Ivanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
The Effect of Rapid Detection Methods on the Minimization and Prevention of the Risk of Contamination with Aflatoxins in Peanut Products
(2021)
Marieta Stefanova; Sabka Pashova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Quality Control of Biscuit Products by Applying Methods of Sensory Analysis - DSKAS and CATA
(2018)
Marieta Stefanova; Denka Zlateva

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Impact of the Integrated Management Systems on the Achievement of Stable Quality and Safety of Biscuit Products
(2017)
Marieta Stefanova; Denka Zlateva; Antoaneta Stoyanova

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Study on the Development of Lactic Acid Bacteria in Bread Dough Enriched with Zinc and Selenium
(2017)
Denka Zlateva; Dana Stefanova; Nadya Ninova-Nicolova

Чети онлайн

ПCDR 40
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Water Vapor Permeability of Edible Films with Different Composition
(2017)
Radoslav Radev; Georgi Dimitrov

Чети онлайн