Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 521 резултата
ПВ 2345
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Food tourism and regional development: A systematic literature review
(2019)
Susana Rachao; et al.
ПВ 2386
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Noodle production and consumption: from agriculture to food tourism in Japan
(2015)
Sangkyun Kim; Ashleigh Ellis
ПВ 2345
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Food souvenirs and their influence on tourist satisfaction and behavioural intentions
(2018)
Dwi Suhartanto; et al.
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
From Tourism Geography Perspective Salda Lake (Turkey) and Near Surrounding
(2022)
Erol Kapluhan; et al.

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Студия
Could Happiness Be an Assessment Tool in Sustainable Tourism Management?
(2020)
Selvet Niyazieva; Vladimir Zhechev

Чети онлайн

C 7699
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Virtual Tourism Products - a Possible Business Niche in the Near Future
(2020)
Svetla Rakadzhiyska

Чети онлайн

B 78010
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Ethics for Tourism [Етика в туризма]
(2018)
Hristina Ilieva-Sverchkova

Чети онлайн

ПВ 2345
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Profiling airport travellers based on their perceptions, satisfaction and intention to recommend food and beverage
(2019)
Giacomo Chiappa; Marcello Atzeni; Salvatore Loriga
ПВ 2386
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Urban food markets in the context of a tourist attraction - La Boqueria market in Barcelona, Spain
(2018)
Darko Dimitrovski; Montserrat Vallbona
ПВ 2345
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
Restaurant assessment of local food and the Global Sustainable Tourism criteria
(2018)
Robert Bristow; Ian Jenkins
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Concentration and Buyer Power in Bulgarian Food Retailing
(2016)
Violeta Dimitrova
ПВ 2354
Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Списание
A food safety belief model for Latino(A) employees in foodservice
(2013)
Seonghee Cho; et al.
B 76610
Каталог "Книги" | Книга
Food and Wine Tourism
Integrating Food, Travel and Terroir (2017)
Erica Croce; Giovanni Perri
B 75032
Каталог "Книги" | Книга
Tourism and Retail
The Psychogeography of Liminal Consumption : [Collection] (2012)
Charles McIntyre
ПВ 2017
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Студия
Development of a Human-Centric Model for Assessment of Smart and Sustainable Tourism Destination
(2023)
Genka Rafailova; Zlatka Todorova-Hamdan; Hristina Filipova

Чети онлайн