Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 1217 резултата
ПВ 881
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Роля на маркировката върху устойчивото потребление на пресни плодове и зеленчуци
(2022)
Събка Пашова; Радослав Радев

Чети онлайн

CDR 251
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Управление на човешките ресурси
Сборник с доклади от Международна научно-практическа конференция, организирана от Икономически Университет - Варна, 30 септември 2022 г. : [Електронен ресурс] (2022)
Катя Антонова

Чети онлайн

У 1000
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Основи на правото
Уч. записки [за студентите на ИУ - Варна] (2002)
Никола Йосифов

Чети онлайн

Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Качество на пресни плодове и зеленчуци = Quality of Fresh Fruits and Vegetables
(2021)
Събка Пашова

Чети онлайн

CDR 214
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Устойчиво управление на поземлените ресурси - съвременни практики и решения
Сборник с доклади от Национална кръгла маса, организирана от кат. "Аграрна икономика" при ИУ - Варна, 15 ноем. 2019 г. (2021)
Мария Станимирова

Чети онлайн

B 67014
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
СБОРНИК материали от кръгла маса по проблемите на глобализацията и регионализацията на световното стопанство
Проведена на 6 окт. 2000 г. : [По случай] 10-год. юбилей на кат. МИО [при ИУ - Варна] (2001)
Ивона Якимова

Чети онлайн

Каталог "Статии, стандарти, автореферати" | Нормативни документи, закони
Стратегия за устойчиво развитие на туризма в България 2014 - 2030 [електронен ресурс]
(2014)

Чети онлайн

ПВ 1123
У 1598
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Счетоводство на туристическото предприятие
Сборник със задачи и тестове [за студентите от Колежа по туризъм към ИУ - Варна] (2020)
Светлозар Стефанов; Галина Йорданова-Чавгова; Анелия Атанасова

Чети онлайн

У 1599
Каталог "Книги" | Монография
Съвременни подходи за управление на безопасността на храните
[Монография] (2020)
Антоанета Желязкова-Стоянова

Чети онлайн

ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Нови методи за съхранение на хранителните продукти
(1961)
Андрей Андреев

Чети онлайн