Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 179 резултата
B 25299
Каталог "Книги"
Стокознание на промишлените стоки
[Учебник за ВУЗ] (1966)
Ч. 4
Борис Великов

Чети онлайн

B 29738
Каталог "Книги" | Книга
Технология на хранително-вкусовите производства
В 2 ч. (1966)
Ч. 1
Стойко Янков; Божил Гачев

Чети онлайн

B 29378
Каталог "Книги"
Основи на хладилната техника
[Кратък курс за студентите от ВИНС - Варна] (1966)
Владимир Станчев

Чети онлайн

B 28434
Каталог "Книги"
Кратък курс по колоидна химия за стоковеди
[Учебник за студентите от ВИНС Д. Благоев - Варна] (1965)
Стойко Янков

Чети онлайн

B 27325
Каталог "Книги" | Книга
Кратък курс по технология
Химически производства, металургия, хранително-вкусови производства : [Учебник за висшите икономически институти] (1964)
Стойко Янков

Чети онлайн

B 25299
Каталог "Книги"
Стокознание на промишлените стоки
[Учебник за ВУЗ] (1963)
Ч. 2
Борис Великов

Чети онлайн

B 24866
Каталог "Книги"
Микробиология на стоките
[Учебник за студентите от ВИНС Д. Благоев - Варна] (1962)
Владимир Станчев

Чети онлайн

B 25583
Каталог "Книги"
Строителни материали
[Учебник за студентите от спец. "Икономика на строителството"] (1961)
Стефан Марков

Чети онлайн

B 23604
Каталог "Книги"
Кратък курс по клоидна химия за стоковеди
Записки одобрени от катедрата "Стокознание" при ВИНС - Варна (1960)
Стойко Янков

Чети онлайн

B 20021
Каталог "Книги"
Обща биохимия
Кратък курс (1956)
Владимир Станчев

Чети онлайн

ПCDR 54, ПС 240
Каталог "Периодични издания" | Списание
Хранително-вкусова промишленост
(1952)

Чети онлайн

B 7768
Каталог "Книги"
Микробиология на стоките
Лекции (1950)
Владимир Станчев

Чети онлайн

B 7072
B 7773
B 6020
Каталог "Книги" | Учебник
Строителни материали
Технология и материалознание : [Учебник] (1948)
Борис Великов

Чети онлайн

10407
Каталог "Книги"
Записки по стопанска география
Лекции четени презъ 1935 година въ Висшето Търговско Училище - Варна (1936)
Станчо Чолаковъ

Чети онлайн

У 896
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Стокознание на хранително-вкусовите стоки
Ръководство за лаб. упражнения : [За студентите на ИУ - Варна] : Ч. 2
Ч. 2.
Христо Дончев

Чети онлайн