Къде желаете да търсите

Какво желаете да търсите

Търсене в

Подредба

Намерени са 1394 резултата
B 70720
Каталог "Книги" | Книга
Новите изисквания за производителите и търговците на храни
Какво е ISO? Какво е HACCP? ... (2006)
У 694
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Маркетинг за всички
Уч. пособие (1992)
Юлия Узунова

Чети онлайн

У 697
Каталог "Книги" | Учебник
Стокознание на хранително-вкусовите стоки
Теоретични основи.. (1992)
Христо Кьосев

Чети онлайн

B 25299
Каталог "Книги"
Стокознание на промишлените стоки
[Учебник за ВУЗ] (1966)
Ч. 4
Борис Великов

Чети онлайн

С 378.14\С59
ПВ 1123
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Статия
Модел за оценка и избор на ценова стратегия в индустриалните фирми
(2005)
Йордан Иванов

Чети онлайн

С 378.14\С59
Каталог "Книги" | Справочно издание
Справочник [на Икономически Университет - Варна] за учебната 2004 - 2005 година
(2004)
Анастасия Кондукторова; Таня Атанасова; Дарияна Янкова; Йорданка Бакалова

Чети онлайн

С 378.14\С59
Каталог "Книги" | Справочно издание
Справочник [на Икономически Университет - Варна] за учебната 2003 - 2004 година
(2003)
Анастасия Кондукторова

Чети онлайн

B 60881
B 25299
Каталог "Книги"
Стокознание на промишлените стоки
[Учебник за ВУЗ] (1963)
Ч. 2
Борис Великов

Чети онлайн

У 968
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Държавна подкрепа за експортен растеж
(2002)
Атанас Атанасов

Чети онлайн

C 5660
Каталог "Книги" | Сборник с доклади
Чуждоезиково обучение за специални цели
II Междунар. конф., Варна, 8-10 юни 2001 (2001)

Чети онлайн

B 63368
Каталог "Книги" | Монография
Алтернативи за развитие на малките общини в Родопите
[Изследване] (1993)
Стефан Хрелев

Чети онлайн

B 14282
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Машини и уредби за опазване на стоките
[Ръководство за ВУЗ] (1954)
Минчо Острев

Чети онлайн

У 887
Каталог "Публикации на автори от ИУ" | Доклад
Възможности за повишаване на конкурентноспособността на българските агрофирми
(1999)
Дамян Киречев

Чети онлайн

У 171
Каталог "Книги" | Учебно пособие
Ръководство по стоковеден анализ на хранително-вкусовите стоки
Ч. 2 (1984)
Анг. Георгиев

Чети онлайн